Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Serveis seguretat a la feina

Gestió de la Prevenció de Riscos Laborals

ERGASIA SEGURETAT és un servei de prevenció de riscos laborals acreditat per l'autoritat laboral a nivell nacional, amb el número de registre SP - 113B. Disposem de mitjans d'actuació propis a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona per actuar com a servei de prevenció aliè de prevenció de riscos laborals. Realitzem totes les activitats de prevenció de riscos laborals (PRL) que necessita la seva empresa. Condicions econòmiques de contractació òptimes i adaptables a les seves necessitats. Obtindrà de nosaltres el millor servei: agilitat en les actuacions, proximitat a través del tècnic tutor que tindrà assignat i de la resta de la nostra organització, sense inconvenients addicionals per a la seva empresa.

ERGASIA CHECK-APP Descarrega ERGASIA CHECK-APP
Formació prevenció riscos laborals barcelona

Formació en riscos laborals

Àmplia oferta de cursos de formació en les diferents disciplines de la prevenció en riscos laborals

Nova convocatòria de cursos de prevenció de riscos laborals de Conveni Construcció, Metall i Fusta: Cursos de riscos de 20 hores, de recurs preventiu de 60 hores, i de 6 hores per oficis, del 28 de febrer al 7 de març de 2018. Cursos homologats per la Fundació Laboral de la Cosntrucció, i la Fundació del Metall.
Curs directius segons Llei de Subcontractació (pel REA), dia 5 de març.

 
 
 

Demana pressupost

Prevenció de Riscos Laborals

Sobre Ergasia

ERGASIA SEGURETAT es va crear per persones que, creient fermament en el fet que la prevenció de riscos laborals (PRL) ha de ser una inversió rendible per a qualsevol empresa (i no una obligació legal), vam iniciar l'aventura en l'any 2007.

Comptem amb personal tècnic i mèdic, amb més de 20 anys d'experiència en prevenció de riscos laborals. Som una empresa independent i sòlida en constant creixement. Sense fusions, sense compres de carteres. Client a client, que han confiat en nosaltres pels avantatges que li proporcionem, i que no dubten a recomanar-nos.