Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Avantatges

El servei de PRL (prevenció de riscos laborals) és quelcom complex. No només ha de tenir vostè la cobertura, sinó que ha de realitzar un seguit d'activitats que cobreixin totalment les seves responsabilitats, sense que li generin inconvenients ni despeses innecessàries.
empresa riscos laborals barcelona
empresa riscos laborals barcelona

Tranquil·litat

Realitzem totes les activitats preventives que siguin necessàries a la seva empresa. Des del mateix contracte, no hi ha lletra petita amb exclusions de servei que només serveixen per cobrir el servei de prevenció en cas d'accident o inspecció. Vostè ha decidit cobrir totes les seves responsabilitats en matèria de prevenció de riscos laborals, i això farem.

Preus ajustats

Preus ajustats al servei que vostè necessita

  • Sense SORPRESES. Sense lletra petita en el contracte, sense facturacions addicionals ocultes, sense límits de temps de dedicació. En definitiva, sense res que impliqui que vostè hauria de pagar més per complir amb la legislació.
  • Li tramitem les subvencions disponibles al seu abast

Accessibles i propers a vostè

  • Horari d'atenció ininterromput matí i tarda. A les nostres oficines sempre hi ha tècnics de prevenció de guàrdia, que podran atendre qualsevol urgència encara que el seu tècnic de prevenció no estigui disponible en aquell moment.
  • Sempre l'atendrà el seu tècnic tutor, per mail o mòbil, un tècnic de prevenció o sanitari de guàrdia a les nostres oficines, o directament el Gerent de Ergasia, si vostè ho desitja. Resolem les seves necessitats immediatament, de persona a persona, sense esperes, ni intermediaris, ni consultes a "instàncies superiors". Sense departament d'atenció al client que no té potestat de resoldre la seva necessitat, i sense Call Center que només retarda la comunicació.

Agilitat

En prevenció de riscos laborals apareixen, en moltes ocasions, situacions que requereixen l'atenció urgent. Des del mateix inici d'activitats, des de la signatura del contracte, realitzem immediatament les accions preventives perquè la seva empresa compleixi amb les obligacions legals des del mateix inici. O quan hi ha incidències (Inspecció de Treball, accidents, baixes per risc durant l'embaràs, peticions de contractistes o clients de documentació), les resolem immediatament i dins el termini que es necessiti per no tenir cap disgust amb la PRL.

Comoditat

El compliment de la normativa no ha de generar-li molèsties innecessàries. Ens adaptem als seus horaris. Per exemple, podrà realitzar la formació en lloc, data i horari que desitgi. I així en la resta d'activitats. Disposarà d'un tècnic assignat, al qual podrà accedir per mòbil o mail, quan ho desitgi. I dit tècnic tindrà coneixement directe d'Un. I la seva empresa, pel que serà ell qui li anirà dient quan fer les activitats, l'avisarà de la possible renovació del contracte, l'avisarà de canvis normatius, etc., és a dir, amb Ergasia pot despreocupar-se dels terminis en els que cal fer actuacions.

Resolució de problemes legals

La prevenció de riscos laborals es troba immersa en la legislació laboral, i per tant, sol estar relacionada amb la resta de conflictes laborals. Sempre tenim en compte aquesta interacció, i l'assessorarem també en qüestions laborals que puguin influir en la prevenció de riscos.