Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Ergasia Seguretat

Experimentats, propers i solvents

Som un servei de prevenció constituït l'any 2007 per tècnics i metges amb experiència en l'àmbit de la prevenció de riscos laborals durant més de 20 anys. Aquesta àmplia experiència, aplicada a diversos sectors, ens ha permès desenvolupar la filosofia de servei que la seva empresa necessita.

Som una empresa independent, en la que el nostre futur no està lligat a cap decisió empresarial externa. Tots els socis de Ergasia treballen dia a dia a l'empresa, convençuts del nostre futur, com a prova en garantir-li un òptim servei a la seva empresa.

Durant els últims 5 anys hem quintuplicat la nostra cartera de clients. Sense fusions, sense compres de carteres. Client a client, que han confiat en nosaltres pels avantatges que els hi proporcionem, i que no dubten a recomanar-nos.

ERGASIA és

  • FIABILITAT: Naturalment, el nostre servei de prevenció li aportarà la tranquil•litat de que estarà complint amb la normativa i qualsevol altre requeriment de clients o contractistes. I el seu tècnic assignat es preocuparà d’indicar-li els passos a realitzar, controlar terminis periòdics de realització d’activitats de PRL i avisar-li de les mateixes, sense que s'hagi de preocupar de res.
  • LA MILLOR RELACIÓ QUALITAT / PREU.A igualtat d'activitats de prevenció incloses en el preu de contracte, els nostres preus són els millors. I sempre podem fer pressupostos a mida, perquè les prestacions incloses s'adaptin exactament al que vosté necessita. A més, li indicarem (i tramitarem, si ho desitja) les subvencions disponibles per a realitzar les activitats de prevenció.
  • AGILITAT: Si realitza la prevenció de riscos per primera vegada, farem tota l'activitat en termini molt breu, per a que estigui cobert el més aviat possible. Si té un requeriment amb termini màxim de compliment, d'inspecció de treball o d'un contractista o client, el complirem. I sempre disposem de tècnic de prevenció de riscos de guàrdia que atendrà directament la seva trucada, sense Call Center interposat que retardi la seva comunicació, i podrà solucionar-li qualsevol problema de manera immediata.
  • COMODITAT: La prevenció de riscos no pot afegir inconvenients al seu treball. Per tant, ens adaptem nosaltres a les seves necessitats. Per citar- ne un exemple: ens adaptem als seus horaris, i podrà realitzar la formació en lloc, data i horari que desitgi. I disposarà d'un tècnic tutor personal, que coneixerà tots els detalls de la seva empresa, al qual podrà accedir per mòbil o mail, quan ho necessiti.
empresa riscos laborals barcelona
ERGASIA SEGURETAT està formada per persones que creuen fermament en el fet que la prevenció de riscos ha de ser una inversió rendible per a qualsevol empresa, a més de donar compliment a les obligacions legals. Per això donem el millor servei.
empresa riscos laborals barcelona