Ergasia Seguretat és una PIME, de manera que tenim molt clar quin tipus de serveis necessita.

Atenció preferent: Si vostè és el propietari, gerent o responsable d'una pime, està plenament dedicat a atendre als seus clients, i no té personal d'estructura que tingui temps sobrant, per tant, necessita que els seus proveïdors l'ajudin a gestionar tot allò annex al seu negoci, estalviant-li temps i preocupacions. La seva empresa és la més important del món, encara que no tingui centenars de treballadors, oi? A Ergasia ho tenim molt clar: es mereix i obtindrà en el tracte òptim.

Per a això, us proposem el següent servei:

  • Pressupost i contractació àgil: Només ha de facilitar la seva activitat, el nombre de treballadors de la seva empresa, i la ubicació de locals propis, i el nostre personal li facilitarà una proposta de servei, i tractarà amb vostè. La possibilitat d'aplicació de subvencions.
  • Servei Integral: El contracte inclourà TOT el legalment necessari, tant el previsible, com l'atenció de qualsevol incidència. Sense lletra petita ni sorpreses.
  • Realitzem contracte anual, renovable. No li imposem ni terminis més llargs, ni renovacions tàcites amb termini de preavís ampli.
  • Els tràmits poden realitzar-se íntegrament per mail.
  • Un cop signat el contracte, se li assignarà un tècnic tutor que es posarà immediatament en contacte per realitzar visita, i iniciar i organitzar les activitats preventives a realitzar

Contacte

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.