Betevé Ràdio emet tots els matins seu programa "El matí de Barcelona", un magazine amb tot tipus de continguts. En una de les seves seccions necessitaven la participació d'un expert en ergonomia per als seus llocs de treball de tipus administratiu, amb la necessitat que les explicacions fossin amenes i senzilles, d'acord al tipus de programa emès.

Per aquesta participació van escollir a Ergasia Seguretat, en constatar que les nostres explicacions, a més d'expertes, eren entretingudes, senzilles d'assimilar, i fins sorprenents per als propis locutors i el públic objectiu del programa, que no es limita a treballadors.

Per a nosaltres ha estat molt fàcil aquesta participació, ja que és la filosofia habitual de Ergasia la realització de tots els cursos i xerrades de prevenció de riscos de manera que siguin entretingudes i sorprenents per als treballadors assistents als nostres cursos. Només així una formació per a adults pot assolir els seus objectius. És un honor del reconeixement a la nostra tasca que, indirectament, Betevé Ràdio ens ha realitzat a l'escollir-nos per al seu programa.

Adjuntem el link del podcast del programa, per si voleu disfrutar d'uns minuts entretinguts: http://beteve.cat/sobreviure-a-bcn-els-efectes-de-la-feina-sobre-la-salut/