Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Serveis seguretat a la feina

Gestió de la Prevenció de Riscos Laborals

ERGASIA SEGURETAT és un servei de prevenció de riscos laborals acreditat per l'autoritat laboral a nivell nacional, amb el número de registre SP - 113B. Disposem de mitjans d'actuació propis a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona per actuar com a servei de prevenció aliè de prevenció de riscos laborals. Realitzem totes les activitats de prevenció de riscos laborals (PRL) que necessita la seva empresa. Condicions econòmiques de contractació òptimes i adaptables a les seves necessitats. Obtindrà de nosaltres el millor servei: agilitat en les actuacions, proximitat a través del tècnic tutor que tindrà assignat i de la resta de la nostra organització, sense inconvenients addicionals per a la seva empresa.

ERGASIA CHECK-APP Descarrega ERGASIA CHECK-APP
Formació prevenció riscos laborals barcelona

Formació en riscos laborals

Àmplia oferta de cursos de formació en les diferents disciplines de la prevenció en riscos laborals

DATES PROPERS CURSOS PRL

  • Cursos de prevenció de riscos laborals de Construcció, Metall i Fusta: Curs prl 20 hores, curs Recurs Preventiu 60 hores, oficis 6 hores, del 28 al 31 de maig de 2018. Cursos homologats per la Fundació Laboral de la Construcció, i la Fundació del Metall.
  • Curs directius segons Llei de Subcontractació (pel REA), dia a concretar directament amb vosté.

Demana pressupost

Prevenció de Riscos Laborals

Sobre Ergasia

ERGASIA SEGURETAT es va crear per persones que, creient fermament en el fet que la prevenció de riscos laborals (PRL) ha de ser una inversió rendible per a qualsevol empresa (i no una obligació legal), vam iniciar l'aventura en l'any 2007.

Comptem amb personal tècnic i mèdic, amb més de 20 anys d'experiència en prevenció de riscos laborals. Som una empresa independent i sòlida en constant creixement. Sense fusions, sense compres de carteres. Client a client, que han confiat en nosaltres pels avantatges que li proporcionem, i que no dubten a recomanar-nos.