Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Serveis seguretat a la feina

Gestió de la Prevenció de Riscos Laborals

ERGASIA SEGURETAT és un servei de prevenció de riscos laborals acreditat per l'autoritat laboral a nivell nacional, amb el número de registre SP - 113B. Disposem de mitjans d'actuació propis a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona per actuar com a servei de prevenció aliè de prevenció de riscos laborals. Realitzem totes les activitats de prevenció de riscos laborals (PRL) que necessita la seva empresa. Condicions econòmiques de contractació òptimes i adaptables a les seves necessitats. Obtindrà de nosaltres el millor servei: agilitat en les actuacions, proximitat a través del tècnic tutor que tindrà assignat i de la resta de la nostra organització, sense inconvenients addicionals per a la seva empresa.

Veure més

Formació prevenció riscos laborals barcelona

Formació en riscos laborals

Àmplia oferta de cursos de formació en les diferents disciplines de la prevenció en riscos laborals

Veure més

DATES PROPERS CURSOS PRL

Els següents cursos es realitzen al nostre local de c/Nàpols, 279, de Barcelona
  • Cursos de prevenció de riscos laborals de Construcció, Metall i Fusta: curs Recurs Preventiu 60 hores i curs 20 hores paleteria, a partir del 2 de enero de 2021. Cursos segons Conveni de la Construcció, del Metall, i de la Fusta.

Compliance en Prevenció de Riscos Laborals

L'exigència de responsabilitats penals a les empreses i els tècnics de prevenció s'ha convertit en una de les principals preocupacions per als empresaris, a causa que qualsevol accident de treball greu pot ser considerat un delicte, amb penes d'entre 6 mesos i 4 anys de presó.

En Ergasia som experts en desenvolupar la prevenció de riscos de manera que protegeixi l'empresa si, per causa d'un accident, es citada al jutjat d'instrucció penal. La prevenció de riscos no només ha d'evitar accidents (primera prioritat, naturalment), també ha de proporcionar la tranquil·litat que, en cas d'accident fortuït, l'empresa pugui demostrar-ho i així evitar que se li exigeixin responsabilitats per la via penal, tan preocupant.

Veure més

Demana pressupost

Prevenció de Riscos Laborals

Sobre Ergasia

ERGASIA SEGURETAT es va crear per persones que, creient fermament en el fet que la prevenció de riscos laborals (PRL) ha de ser una inversió rendible per a qualsevol empresa (i no una obligació legal), vam iniciar l'aventura en l'any 2007.

Comptem amb personal tècnic i mèdic, amb més de 20 anys d'experiència en prevenció de riscos laborals. Som una empresa independent i sòlida en constant creixement. Sense fusions, sense compres de carteres. Client a client, que han confiat en nosaltres pels avantatges que li proporcionem, i que no dubten a recomanar-nos.

Veure més