Curs de Reciclatge del Conveni , de 4 hores, a realitzar cada 3 anys pels treballadors que ja disposen del curs de 20 hores de conveni per a obres de construcció

La modificació del Conveni col·lectiu estatal de la indústria, la tecnologia i els serveis del sector del metall, publicada al BOE l'11 d'agost del 2016 (Acta de la Comissió Negociadora), ha establert l'obligació que els treballadors que ja han realitzat la formació de 20 hores per al seu ofici (en obres de construcció), realitzin un curs de reciclatge periòdicament. Han de realitzar un curs de 4 hores cada 3 anys.

No s'estableix termini per a l'entrada en vigor, pel que qualsevol Contractista o l'Autoritat Laboral i el REA podrà sol·licitar aquest curs a partir de la data de publicació en el BOE. Tot i que queda pendent que la comissió negociadora del conveni establir el contingut formatiu concret d'aquest curs, pel que de moment, el curs es realitzarà en base al que publicat: "versarà sobre els continguts específics de cada ofici", interpretant per tant que el contingut es basa en el del curs de 6 hores del seu ofici. 

A Ergasia realitzem el curs homologat per la FMF (Fundació del Metall per a la Formació). És important assenyalar que en aquesta mateixa modificació del Conveni s'estableix que només els Serveis de prevenció aliens acreditats podran realitzar els cursos homologats del conveni per a treballadors en general. 

Es realitzen cursos interempresarials (convocatòria oberta a diverses empreses), i específics per a l'empresa que ho sol·liciti (adaptant horaris i lloc de realització a l'empresa)

Contacte

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.