Disposem d'àmplia experiència en realitzar la prevenció de riscos per al sector audiovisual
Adaptem el tipus de contracte amb el servei de prevenció a les seves necessitats (per a autònoms, amb els que la Llei de Prevenció no estableix cap obligació legal). Les sol·licituds dels seus clients poden ser diverses, des de la sol·licitud d'un curs específic, el reconeixement mèdic de salut laboral, o l'establiment d'un contracte anual amb el servei de prevenció aliè. Amb l'adaptació, assegurem que vosté compleixi amb les peticions, però sense haver de contractar més serveis que els que li demanen.

També ens adaptem a la urgència que, per motiu d'algun esdeveniment, li pugui sorgir en haver de presentar algun document de prevenció. Podem realitzar cursos o reconeixements mèdics amb tota l'agilitat que necessiti.

El nostre coneixement del sector ens permet tractar les seves necessitats de prevenció amb total adaptació a les seves necessitats reals. El seu ofici és molt específic, i els nostres tècnics de prevenció li comentaran la prevenció de riscos que en la realitat del seu treball podrà utilitzar.

Contacte

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.