Solucionem els requeriments de prevenció de riscos que, per volum i temps disponible, requereixen les empreses que presten serveis en grans esdeveniments

L'organització de grans esdeveniments implica sempre la contractació d'empreses especialitzades en els diversos serveis que s'hauran de realitzar durant l'esdeveniment. Un esdeveniment esportiu no només implica els esportistes, també seran necessaris molts treballadors per als serveis de càtering, d'acompanyants i hostesses, neteja, seguretat, etc., contractats temporalment només per a l'esdeveniment. Això implica que s'han de realitzar les activitats de prevenció de riscos laborals per a molts treballadors (de vegades centenars), en un marge de temps molt escàs (de vegades en només un o dos dies).

Des ERGASIA ens hem especialitzat en donar servei a aquest tipus de situacions, havent col·laborat en els últims temps amb multitud d'empreses locals i estrangeres a la realització d'aquestes activitats (ATP Tennis, Gran Premi Montmeló, Open de Golf, Congrés MWC, etc. .).

Recolzats en la nostra plataforma COM & SIGN, els nostres clients han pogut donar formació i gestionar els documents preventius necessaris (fitxa d'informació, oferiment de reconeixement mèdic, instruccions d'emergència, etc.) que els seran exigibles per complir amb la Llei de Prevenció, i amb el CAE que li pugui demanar el promotor de l'esdeveniment (si és vostè una contracta seva). Fins i tot podrà afegir instruccions o qualsevol altre document, no preventiu, que hagin de conèixer els seus treballadors, i que mitjançant la nostra plataforma podrà lliurar còmodament.

Tot això amb control immediat de la situació de cada un dels treballadors: veurà en línia si cada treballador ha accedit a les seves activitats, si les ha completat, si li queda alguna pendent. A més, amb la possibilitat de realitzar-lo en diversos idiomes i en un escàs període de temps.

Confiï en ERGASIA per tenir la tranquil·litat tècnica i jurídica necessària i preocupi només del seu esdeveniment.

Contacte

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.