Implantem la prevenció de riscos a les clíniques veterinàries, adaptant-nos a les particularitats del sector
Hi ha certs riscos laborals que es donen exclusivament en el sector veterinari, i dins d'aquests, en les clíniques d'atenció d'animals domèstics.

La manera d'implementar les mesures de protecció contra els riscos laborals en les clíniques veterinàries (el PRL veterinari) no són comuns a altres sectors, i requereixen del coneixement de com treballen, i com necessiten tractar als seus clients, ja que l'afecte entre l'amo i la seva mascota requereix d'un tractament molt especial. Som especialistes en la protecció davant el risc de mossegades, d'exposició als agents patògens amb risc d'contatio entre animal i persona, d'exposició als productes químics o farmacològics habituals com el isofluorane i els citostàtics, d'exposició a radiacions ionitzants (raigs X ), o d'excés de soroll a la zona de perruqueria, per citar exemples dels principals riscos del sector en matèria de PRL.

Els nostres tècnics li indicaran com protegir-se davant aquests riscos, complint amb les obligacions legals, i pot Un. Desenvolupar fàcilment la seva activitat habitual.

Contacte

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.